kinderfeestjes

kinderfeestjes

Jarige kinderen, communicanten en andere jonge feestvierders krijgen bij De Achelse Koetsier extra aandacht. Speciaal om ze een leuk kinderfeestje te bezorgen, hebben we een apart tarief dat geldt voor groepjes van maximaal 10 kinderen (tot 12 jaar), die worden begeleid door max. 2 volwassenen (dit is verplicht). Tijdens deze tocht stoppen we bij een terras met speeltuin. We voorzien ook een unieke attractie voor onderweg: de kinderen gaan op zoek naar een verborgen schatkist!


Op zoek naar de schatkist


Voor de kinderen hebben we een volledig spel uitgewerkt. Tijdens de rit met de koets kunnen de kinderen verschillende opdrachten uitvoeren. Hebben ze alles goed opgelost, dan vinden ze moeiteloos de cijfercode om de schatkist te openen. Het spel Op zoek naar de schatkist passen we aan naargelang de leeftijd van de kinderen in de groep.


Ben je met meer dan 10 kinderen?


Geen probleem! Met onze 2de koets kunnen er nog 7 kinderen extra mee.

Voor deze optie: prijs op aanvraag.

Onze kindernamiddag duurt +/- 4uur.


Prijs voor max. 10 kinderen en 2 volwassenen (verplicht):


€160,-


Wat zit hierin?


4 uur weg met paard & koets

onderweg verschillende opdrachten in thema

bij de speeltuin een drankje naar keuze

schatkist vulling


Liever alles bij ons?


De Achelse Koetsier heeft een gezellig terras dat wij graag ter beschikking stellen van onze klanten. Bij kouder weer kunnen de kinderen plaatsnemen in onze ontvangstruimte. Groepjes die de kinderen graag trakteren op lekkere frietjes kunnen die bij ons opeten na de tocht.


De koets vertrekt steeds op onze locatie, dus afzetten en ophalen bij ons is perfect mogelijk.


Hebt u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.