waar wil je naartoe?
Leenderbos

waar wil je naartoe?

De Achelse Koetsier heeft voor jou een waaier aan boeiende routes uitgetekend, aangepast aan ieders interesse of wensen. Je kan bij ons kiezen uit allerlei soorten tochten, zoals natuurritten of monumententochten. Hij kiest zoveel mogelijk voor rustige wegen, ruiter- en menroutes of paden voor trage recreatie. Onderweg voorziet je koetsier een woordje uitleg bij de bezienswaardigheden die je tegenkomt. Ook is het mogelijk om tochten te voorzien van een stop met een hapje of drankje.

 

Meerijden met onze koetsen kan in groep, van 2 tot 9 volwassen personen. Voor groepjes tot 5 personen kiezen we een kleine koets, met één paard. Groepen van 9 personen worden vervoerd door een ruimere koets met tweespan. Er is ook een mogelijkheid om 2 koetsen te huren als je met een grotere groep (+9 personen) bent. 

 

Voor kinderverjaardagen hebben we een speciaal tarief gemaakt voor groepjes van maximaal 10 kinderen (tot 12 jaar), die worden begeleid door max. 2 volwassenen (verplicht). Tijdens deze tocht stoppen we bij een terras met speeltuin. We hebben ook een volledig uitgewerkt spel voorzien "zoektocht naar de schatkist" onderweg kunnen de kinderen verschillende opdrachten uitvoeren, als deze opdrachten goed zijn gemaakt hebben ze de 4 cijfers van de schatkist!

 

Voor onze dagtochten nemen we je ongeveer 6 uur mee, We vertrekken rond 10 uur bij ons op de locatie. Tijdens deze tocht nemen we rond 12 uur een pauze bij een terrasje (menu op aanvraag beschikbaar), zodat je iets kan eten en drinken. Eten kan bij een herberg of bij een restaurant met klasse!  Ook dit is tegen de natuur gelegen.

Een picknick organiseren is ook mogelijk.

 

 

 

 

Onze populairste routes en formules

 

  • Monumententocht 'Van Achelse kluis tot kasteel'  (2 uur)
  • Natuurtocht 'Door hei en bos' (2 uur)   
  • Natuurtocht 'Door paden en lanen'  (3 uur)
  • Tochten voor een halve of een hele dag: een begeleide koetstocht met mogelijkheid tot

picknick, terrasje, herberg of een restaurant met klasse!

  • Voor kinderen: verjaardagsfeestjes, communiefeestjes, schooluitstapjes
  • Groepsarrangementen op maat: vrijgezellenfeestjes, teambuilding,...
  • Engelstalige en Franstalige groepen kunnen in hun eigen taal begeleid worden, mits op voorhand via mail afgesproken.
  • En nog veel meer... : heb je zelf een idee of een thema, stuur dan een mail en wij werken een aanbod op maat voor je uit